Release 14 december; AERIUS Calculator, Check en Connect

Vanochtend heeft een release plaatsgevonden van AERIUS Calculator, Check en Connect naar versie 2023.1. Deze versie bevat een nieuwe functionaliteit en een paar kleine verbeteringen in gebruiksgemak. Rekenresultaten blijven ongewijzigd door deze release. 

Verbeteringen

Een van de verbeteringen in versie 2023.1 is bijvoorbeeld het inzicht in de status van een berekening en de export in Calculator. Verder zijn 3 bekende bevindingen opgelost. Een volledig overzicht van de wijzigingen is op de dag van de release terug te vinden in de release notes en de tabel wijzigingen sinds de release en overzicht met bekende bevindingen  Ook is dan het handboek Werken met Calculator 2023.1 beschikbaar. De instructie gegevensinvoer wordt binnenkort aangepast.

Geen demo

Normaal gesproken wordt er na iedere release een demo georganiseerd om nieuwe functionaliteiten toe te lichten. Omdat het in deze release maar om een kleine functionele wijziging gaat, wordt er geen demo georganiseerd.