Welkom op de nieuwe AERIUS website

Deze site is het centrale platform voor alle AERIUS-gebruikers: van initiatiefnemers en adviseurs tot bevoegde gezagen. Vanaf nu staat alle AERIUS-informatie op één plek.

Naast handboeken en handleidingen voor gebruikers, bevat de site ook achtergrondinformatie over het stikstofbeleid en over toestemmingverlening. De site is een website van het Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur (LVVN), met medewerking van het RIVM en onder beheer van het Informatiepunt Stikstof en Natura 2000 van BIJ12.

Blijf op de hoogte

Wilt u direct op de hoogte zijn van het laatste AERIUS nieuws en ontwikkelingen? Abonneer u dan op nieuwsberichten of documenten. U ontvangt dan een melding in uw mail zodra deze op de site worden gepubliceerd. Ook kunt u zich aanmelden voor de AERIUS nieuwsbrief, waarin we ingaan op achtergronden en vooruitblikken op de planning. 

Contact

Het komende jaar wordt de website verder doorontwikkeld. Heeft u vragen, tips of mist u bepaalde informatie? Dan kunt u contact opnemen met het Informatiepunt Stikstof en Natura 2000.