Contact

Het Landelijk Informatiepunt Stikstof en Natura 2000 is het centrale aanspreekpunt voor AERIUS gebruikers. 

De Helpdesk van het Landelijk Informatiepunt is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 085 – 486 25 90. U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand contactformulier.

Uw vraag of opmerking over AERIUS

Type organisatie
AERIUS product(verplicht)
Kies een categorie
Over welke sector gaat uw vraag
Kies..
Kies bestand
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen, u op de juiste manier te woord te kunnen staan en om uw melding of vraag op de juiste manier te kunnen afhandelen. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld en uw persoonsgegevens worden door BIJ12 niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor zij deze verzamelt. De termijnen die BIJ12 in acht neemt kunnen, wanneer BIJ12 op grond van (nieuwe of andere) wettelijke bepalingen daartoe verplicht wordt, worden verlengd. Bekijk ook onze privacyverklaring.

Akkoordverklaring(verplicht)

Heeft u wensen ten aanzien van het gebruik van AERIUS?

Dan kunt u deze ook indienen via ons contactformulier. Voor een adequate afhandeling vragen we gebruik te maken van deze template .
Soms is een wens niet met techniek op te lossen, maar met documentatie en gebruikerstraining. Het ontwikkelen van die middelen is ook een van onze taken. Het komende jaar gaan we de gebruikersondersteuning en –communicatie stapsgewijs verder inrichten en uitrollen om u als gebruiker nog beter te informeren.

AERIUS nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste AERIUS nieuws? Meld u dan aan voor de AERIUS nieuwsbrief.