Release 6 juli: AERIUS Calculator en Connect 2022.2 beschikbaar

Vanaf 6 juli zijn AERIUS Calculator en Connect 2022.2 beschikbaar. In deze release zijn nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in gebruiksgemak doorgevoerd. Rekenresultaten bleven ongewijzigd door deze release.

Een volledig overzicht van de wijzigingen is terug te vinden in de Release note AERIUS Calculator en het Overzicht aanpassingen sinds de release AERIUS 2022.0. Ook is het Handboek: Werken met AERIUS calculator beschikbaar.

Demo 7 juli

Op vrijdag 7 juli organiseerde het Landelijk Informatiepunt samen met het AERIUS team een online demonstratie waarin de voornaamste wijzigingen van deze release werden gepresenteerd. Van de demo is een opname beschikbaar. Deze is op te vragen via het contactformulier. Geef in het opmerkingenveld aan dat het gaat om de demo van de AERIUS release van 6 juli